Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur
Het museum is gesloten op Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 
Koningsdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en tijdens Carnaval van zondag t/m dinsdag

Entree
Volwassenen € 6,00 
Groepen (minimaal 10 personen) indien vooraf gereserveerd € 5,00 p.p. 
Gratis entree: kinderen tot 16 jaar/Studenten/Museumkaarthouders/CJP/ICOMpas/Vereniging Rembrandt/ Vrienden van het Museum voor Religieuze Kunst.

Jeugdpaspoorten P-As50-musea
Met het Jeugdpaspoort P-As50 is een bezoek aan een museum in de zomervakantie extra leuk. Negen musea, verbonden door de A 50, hebben een speciale ontdekkingsreis voor de jongeren met een P-Aspoort ontwikkeld. Met een jeugdpaspoort kunnen kinderen en hun ouders/begeleiders voordelig naar binnen. Het Jeugdpaspoort zelf is gratis. Ze is verkrijgbaar bij de musea die meedoen en bij VVV’s, vakantieparken, bibliotheken en Toeristische Informatiepunten in de regio As50. Het jeugdpaspoort is een mooie aanvulling op wat er al voor kinderen te doen is in Noordoost Noord-Brabant.

Groepsbezoek
Het museum biedt ook groepsbezoek (minimaal 10 personen) aan à € 5,00 per persoon (indien vooraf gereserveerd). Rondleidingen zijn mogelijk, ook indien tijdig aangemeld in het Engels, Duits of Frans à € 30,00 per gids. Voor groepen groter dan 20 personen worden meerdere gidsen ingezet.

Groepsbezoek reserveren

Bereikbaarheid
Per auto
A50, afslag 13 (Bezoekadres: Veghelsedijk 25, 5401 PB Uden)
Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Nijmegen, buslijn 99 Vanaf NS-station Oss, buslijn 152 of 157 (halte Burenstraat) Vanaf NS-station Eindhoven, buslijn 152 of 157 (halte Burenstraat) Vanaf NS-station 's-Hertogenbosch, buslijn 160 (halte Burenstraat) Parkeren Bij het museum is gratis parkeergelegenheid aanwezig en het museum is toegankelijk voor rolstoelen.